کتاب مرجع کاربردی میکروکنترلرهای ARM

دانلود کتاب الکترونیکی مرجع کاربردی میکروکنترلر های ARM

مرجع کاربردی میکروکنترلر های ARM

صنعت الکترونیک در چند دهه گذشته تحول چشم گیری داشته و حضور میکروکنترلرها به عنوان قلب تپنده دستگاههای هوشمند ،در این تحول بسیار اثر گذار بوده اند .میکروکنترلرهای 8 بیتی با قیمت مناسب و کارایی قابل قبول در کنترل این دستگاه ها موفق بودند.با ظهور میکروکنترلرهای کارآمد 32بیتی ARM با قیمت های قابل رقابت و عرضه روزافزون آنان به بازار ،رقابت شدیدی درگرفت که باعث پیشرفت هرچه بیشتر این سیستم ها شده است.

کتابی که پیش رو دارید میکروکنترلرهای حرفه ای ARM(که امروزه به سرعت در حال همه گیر شدن هستند )را ازجنبه های مختلف مورد بررسی قرار داده و با ارایه مثال های کاربردی گوناگون ،خواننده را به سمت کار عملی با این میکروکنترلرها هدایت میکند .میکروکنترلرهای ARM از ابتدای ورود به بازارهای جهانی ، با سرعت زیادی در حال جایگزین شدن میکروکنترلرهای 8 بیتی میباشند.سرعت پردازش بالا،مصرف توان کم ،ساختار داخلی و خارجی 32 بیتی ،ارتباط آسان با انواع مختلف وسایل جانبی (همانند USB ، Ethernet ، نمایشگرهای LCD ، کارتهای حافظه و…)از جمله مزایای این تراشه ها است.همین امر ، در کنار قیمت قابل رقابت این میکروکنترلرها (در مقایسه با میکروکنترلرهای 8 بیتی پرکاربرد )آنها را به عنوان جیگزینی امن و بهینه معرفی می نماید.

در بخش اول بعد از معرفی میکروکنترلرها ، به تاریخچه و معماری های مختلف پردازنده های ARM نگاهی انداخته میشود.

بخش دوم مربوط به مفاهیم پایه ی پردازنده های ARM و معرفی ساختار داخلی ، ثبات ها ، معماری گذرگاه ها و روشهای رسیدگی به وقفه ها  از اهداف اصلی این بخش است.

بخش سوم به معرفی میکروکنترلرهای ARM ساخت شرکت های سازنده گوناگون و بیان ویژگی های آنان اختصاص دارد.

بخش چهارم به محیط های توسعه نرم افزاری ، از برنامه نویسی به زبان اسمبلی و C/C++ گرفته تا کامپایل کردن کدها و روشهای برنامه ریزی این میکروکنترلرها همگی در این بخش مورد بررسی قرارگرفته اند.

ارتباط با انواع مختلف موتورهای الکتریکی ، شبکه های کامپیوتری و اینترنت ، نمایشگرها ، مدارات آنالوگ و سنسورها و مدارات دیجیتال گوناگون مورد بحث بخش پنجم این کتاب میباشد.خواننده در این بخش با مجموعه ای از مثال های کاربردی و پروژه های عملی روبرو است که اکثر آنها آزمایش شده و کاملا کاربردی هستند.

بخش ششم و انتهایی کتاب به مباحث پیشرفته تری چون استفاده از پردازش سیگنال دیجیتال ، بهینه سازی و استفاده از زبان برنامه نویسی C/C++ ، استفاده از سیستم های عامل بلادرنگ ، Linux و WinCE و استفاده از چندریسمانی و پردازش بی درنگ اختصاص دارد.

مرجع کاربردی میکروکنترلر های ARM

تالیف :س.سهرابی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *